Bloggarkiv

Økonompop – raske penger

Siste dag som økonomilærer ønsket jeg å ha et alternativt opplegg og utforsket derfor den o store verdensveven. På verdensveven fant jeg en elektropopdame som synger om økonomisk teori og sin kjærlighet til den liberalistiske og Keyneskritiske økonomen Hayek. Selv om jeg ikke deler alle Dorian Electras synspunkter, syntes jeg det er kult initiativ. Nedenfor finner dere sangen hennes «Fast cash».

Reklame

1 kommentar

7. juni 2013 · 08:33

Nei, jeg mente ikke Mø som det kua sier, men som det litt rare navnet til en danske artist. Jeg oppdaget henne da jeg leste en artikkel i den britiske avisen  The Guardian. Artikkelen handlet om de seks beste nåtidige skandinaviske popdamene. Jeg hadde kun hørt en av seks artister, og det var Grand Prix vinner Margaret Berger. Det er fint å vite at det finnes uendelig mange spennende artister der ute jeg ennå ikke har hørt. Nå har jeg hørt Mø, og snart har kanskje du det og.

Legg igjen en kommentar

14. mars 2013 · 22:26

Vanvittig dristig dans

Selv om du ikke vanligvis ser på dans, tror jeg at du vil bli fascinert av denne videoen. Den er dristig på flere måter, som du sikkert vil oppdage selv. Dama er slangemenneske, akrobatisk kunstner og danser i ett. Tilliten og presisjonen mellom henne og dansepartneren er vanvittig. Sosiale medier er til for å dele. Adil Khan delte den med sine lesere, og nå deler jeg den med mine.

Legg igjen en kommentar

10. februar 2013 · 12:01