Hva skjer?

Jeg slår et slag for å svare på spørsmål som ingen har stilt. «Hva skjer? Hvorfor har jeg ikke blogget i det siste?»

Det har skjedd ganske mye siden sist. Over fjellet fra Bergen til Oslo det bar da jeg plutselig fikk en ny jobb. Jeg har bodd i Oslo før, for ti år siden, på en folkehøgskole. Oslo er ganske likt som da, og litt forskjellig samtidig. Jeg er forskjellig, men bare litt. Nå bruker jeg dagene på å bli kjent med byen, menneskene og nye oppgaver for naturen. Det føles litt ekstra viktig å være grønn i disse dager, og det føles som om mange andre tenker akkurat det samme.

Oslo smiler og sola skinner, stort sett. Av og til danser jeg regndans og får besøk av noen fine mennesker fra regnbyen.

«Hva skjer med meg i Oslo?» Jeg har fått være med å lansere nye forbrukssider, holdt presentasjon på vel-møte om oljetanker og tatt en tur i Vigelandsparken. Jeg har gjort alt for lite yoga og har sett alt for mange episoder av Gossip girls. Jeg har danset på «Hva skjer?» i øst og spist kake i vest. Jeg har elsket og hatet bysykler litt om hverandre. Jeg har tilfeldig ramlet innom et loppemarked i en bakgård og kjøpt mitt første skateboard. Og mange dager har gått med til kontorarbeid med masse kaffe og livlige diskusjoner om alt fra «Hvor bør dokumenter lagres?» til «Hvem kan man ta med som +1 på jobbfest?». Alt dette kunne jeg kanskje ha skrevet om, og enda flere ting. Fritidsskriblerier blir lett nedprioritert, men plutselig kommer det et blogginnlegg eller to om noen av de rare og fine oppdagelsene i hverdagen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Diverse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s