På tide å ringe mor?

Det er morsdag i år igjen. Denne gangen husket jeg det helt på egenhånd og på riktig dag. Det var ikke tilfellet da jeg var morsdagsforvirret i Australia.

Jeg bor langt unna min mor, men fikk gleden av å se henne på fredag på en restaurant rett ved flyplassen. Hun og tante var på vei med fly til et korjubileum. Jeg og min søster og kjæresten skulle bare treffe dem. Vi tok flybussen frem og tilbake med samme bussjåfør. Han må ha lurt på hva i all verden vi holdt på med.

Det er verdt litt rare blikk fra flybussjåfører for å få treffe noen man er glad. I år har jeg blitt påmint hvor heldig jeg er som har en mor som er frisk og rask. Jeg får vel prøve å ringe henne igjen snart, for å se om jeg når henne inn imellom all korsangen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Diverse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s