Tenkeboksen red på revebølgen i 2013

2014 er rett rundt hjørnet, og det er derfor på tide å oppsummere bloggåret 2013. I år 2012 var det 4400 klikk på Tenkeboksen. I 2013 var det 6900 klikk i løpet av året. De aller fleste leserne besøkte bloggen min første halvdel  av 2013 da jeg blogget jevnlig. Til sammenligning har denne unge damen ca 35 000 treff om dagen. Jeg kan jo vurdere mer lettkledde bilder under tittelen «Tilbake til naturen», mest sannsynlig lar jeg det være.

I år som i fjor kommer de fleste av leserne mine fra mitt fedreland. Tatt i betraktning at jeg skriver på norsk, har jeg heller ikke hatt store forventninger til en stor leserskare utenfor Norges grenser. I 2012 var det det et par klikk i Jordan, Nederland, USA og Polen. Alle disse stedene kjente jeg folk. I 2013 har det vært overraskende mange klikk i Sverige og USA. Det har rett og slett hvert så mange klikk at jeg mistenker folk jeg ikke kjenner for å ha rotet seg inn på bloggen min. Velkommen skal dere være!

Mens det i 2012 var blogginnleggene med flest bilder som var mest populære, var det «de grønne» innleggene som kapret flest plasser på topp 10 listen i år. Min blogg red også på «revebølgen», med mitt blogginnlegg om dansen i Ylvis musikkvideo «the Fox. «Lær revedansen» danset seg opp på første plass. Når det skal sies red nok bloggen min på en av de små etterdønningene av «the Fox» heller enn den store bølgen, med sine 171 treff mot Ylvis «The Fox»s foreløpige 312 752 746 visninger.

Mest brukte søkeord i 2013 var: tenkeboksen, bangladeshisk mat, proshika, revedansen og vegetarmiddag.

Topp ti listen finner du her:

 1. Lær revedansen
 2. Ukas grønne utfordring: Takke nei til uadressert reklame
 3. Ukas grønne utfordring! Lage vegetarmiddag to ganger i uka
 4. Skitur på Øynaheia
 5. Ukas grønne utfordring! Spise mat som snart går ut på dato
 6. Økonompop – raske penger
 7. 7 tips til bedre bilder
 8. Grønne og etiske glimt
 9. Påpekte misvisende priser i den engelske menyen og ble slått av restaurantsjef
 10. Til stede i Hebron – mine observasjoner av observatørene

  Da er det bare å ønske alle mine blogglesere et riktig godt og grønt nyttår!
Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Diverse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s