Kvoteengasjement

DSC_0156

Jeg pleide en gang i tida å ha klimaskolering i Changemaker Bergen. Når jeg nå besøkte gruppa for å snakke om kvoter ble jeg svært overrasket og glad da jeg fikk en gjestegave.

I dag snakket jeg om avgifter og kvoter som virkemiddel for å bejempe global oppvarming. Tilhørende for en håndfull engasjerte changemakere. Det er noe helt spesiellt å snakke for noen som oppriktig ønsker å forstå til det fulle det du snakker om. Jeg skjønner hvorfor mange forskere og organisasjonsfolk liker å ha workshops for changemakere. Jeg fikk inspirasjon til å lære enda mer om Kyotoprotokollen etter å ha fått spørsmål om alt fra hvem som tok initiativ til Kyotoprotokollen til hvorvidt oljefondet var omfattet av kvotesystemet i Kyotoprotokollen.

 

Det var med andre ord et engasjement for å lære om hvordan kvoter skal fungere i teorien og hvordan det faktisk fungerer i praksis. Jeg er fortsatt i tenkeboksen når det gjelder å finne ut hva som ville vært det beste virkemiddelet for å hindre global oppvarming.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Miljø

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s