Redesignmote med modeller i alle aldre

DSC_0158

Det var hyggelig lesning i dagens Agderposten. Da journalistene etter tre år endelig kom seg på Røde Kors sin redesign konkurranse, ble det to siders oppslag i papiravisa og en lang bildeserie på nett.

Til tross for lydproblemer var det svært god stemning og godt oppmøte. Vi måtte sette ut barnestolene fra barnerommet for at de fleste skulle få sitteplass. Modellene var mellom 2 og 79 år og bar brukte og kreativt omsydde klær med stolthet. Viktigst var det vel at vi fikk satt fokus på miljø, samtidig som vi samlet inn 6000 kr til Røde Kors sitt arbeid i Syria.

Dersom du bor i Arendal, har du fortsatt mulighet til å være med på «bruktfesten» til inntekt for Syria. I morgen, i anledning Røde-Kors dagen, er det loppemarked fra kl 14:00 på Røde Kors sin café på Langbrygga i Arendal.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Miljø, Sørlandet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s