Eg fann ein nynorsk raudvin

Eg fann ein nynorsk raudvin

Eg fann ein nynorsk raudvin på polet. Han var frå Frankrike. Han var og økologisk.

Reklame

14 kommentarer

2. mai 2013 · 20:25

14 responses to “Eg fann ein nynorsk raudvin

 1. Thomas

  Haha…morsomt ! Eg håpar ikkje han Ivar hadde fleire av desse i sekken då han samla ord 😉 Kan hende det var difor han hald ut.
  Den er sikkert tungt subsidiert i bokmålområder. Så du er nesten blitt stamkunde på den nye kafeen ? Må teste den ut en dag.

  • Eg fann raudvinen i Bergen. Eg veit ikkje om ein kan finne han i Arendal.

   Eg kjenner nokre av dei som jobbar på Prana kafé. Difor vil eg nok vitja kaféen fleire gongar framover.

 2. Thomas

  Han er sikkert mogleg å få fatt på gjennom den statlege ordninga kalla bestillingsutval. Om ikkje anna. Ah, så du er eit grann inhabil når det gjeld omdømming av den etestaden 😉 Eg skal nok vitje han utan omsyn til det, sjølv om eg er atterhalden til stader utan skikkeleg steikjeomn.

 3. Thomas

  Det kan vere ein god ting å bli dradd ut av det vante iblant. Håper veret held seg til moteframsyninga i morgon da ! Kan hende eg ser deg der då 😉

 4. Thomas

  Då er det notert bak øyret.

 5. Thomas

  Trur du forresten ein skriv betre nynorsk etter eit par slurker av den vinen ?

 6. Thomas

  Eg fekk med meg motevisninga, eg satt på ein raud liten barnestol 🙂 Det gjekk jo fint sjølv om mikrofonen ikkje var heilt som han skulle. Var du nøgd sjølv ? Var ein tur innom prana og i dag.

  • Den vesle raude barnestolen var eit godt døme på godt oppmøte. Vi fekk pressedekning om redesign og 6000 kr inn til Røde Kors sitt arbeid i Syria. Ein annen gong vil eg gjere nokre ting annleis, men alt i alt er eg vel nøgd.

 7. Thomas

  God stemning var det og, noko som ikkje er heilt uviktig.
  Har du forresten lyst til å møtast ein gong ? Me kan snakke på nynorskinspirert målføre om Arne Garborg og Jon Fosse…eller på bokmålsinspirert om mindre alvorlege ting 🙂

 8. Flott oppslag om nynorsk raudvin 🙂 Sjølv har eg nynorsk nettbutikk utan kjende merke – men med mange fair trade-produkt. Sidan det er verdas Fair trade-dag på laurdag, vil eg oppmoda deg til å skriva om det på bloggen. Og viss du vil sjå innom nettbutikken min og skriva om han, er det og fint. Eg og kan sjå søkjeorda folk brukar, men dessverre, fair trade er ikkje eit hyppig søkjeord… Og folk med nettbutikksuksess dei har funne ut at kjende merke gjer susen. Men handlaga varer frå Nepal er ikkje merkevare akkurat…. gjenbruk er bra, eg har lappa mykje klede, men produsentar i Nepal som treng arbeid, treng altså at folk handlar, kjøper produkta deira. Trade not aid er det som skal til – folk treng arbeid, rett og slett, dvs. avsetning for produkta sine. Men i Nepal er der så lita kjøekraft at dei er avhengige av eksport. Lukka til med vidare arbeid. Verda treng idealistar 🙂 – og skriv gjerne på nynorsk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s