Tenkeboksen har fått sin egen facebookside

Skjermbilde - Tenkeboksen på fjesbokaJeg la ikke ved bildet for å poengetere at jeg har facebook på nynorsk, men derimot for å dele nyheten minst 30 personer har fått med seg. Bloggen Tenkeboksen har nemlig fått sin egen facebookside. Hovedårsaken til at jeg ønsket å opprette denne siden, var å unngå å dele  flere innlegg i uka med de 650 facebookvennene mine, mange av dem kan ikke norsk en gang. Dernest er jeg så frimodig at jeg tror at der finnes noen utover mine venner på facebook som leser bloggen min. Det kan være at noen av disse leserne også ønsker å få facebookoppdateringer når jeg har skrevet noe nytt . Jeg håper at mange av dere vil  like Tenkeboksens facebookside som der finner  her.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Diverse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s