Kulde

I forrige innlegg fra Øynaheia, tenkte jeg sol og varme, med gule og lyse farger. De forrige bildene er tatt fra samme sted og samme tid, men hvitbalansen på kameraet har en annen innstilling, for å formidle kulde. Kulde kan være positivt og negativt. Få vil vel bli kalt kald og kynisk, samtidig er det en hedersbetegnelse og kunne holde hodet kaldt. Jeg leste om fargen blå i desember. Blå ble beskrevet som en farge som minner mange om kulde, men også om en farge som skaper ro. Hva er kulde for dere? Hvilke assosiasjoner for dere av fargen blå?

DSC_1707 DSC_0062 DSC_0061 DSC_0041 DSC_0037 DSC_0030 DSC_0005_2DSC_0050

Reklame

3 kommentarer

Filed under Foto & webdesign, Sørlandet

3 responses to “Kulde

 1. Tonje

  Hei
  Takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Flott blogg du også har. Du tar nydelige landskapsbilder!
  Var innom og tittet tidligere hos deg også da jeg så bloggen din i presentasjonsforumet.
  Blir spennende med studiet. Jeg gleder meg masse til å ta fatt på det!

  Tonje

 2. Hei igjen!

  Takk for komplimentet. Det setter jeg pris på. Jeg tror faget blir veldig spennende. Jeg har aldri tatt nettstudier før, så det er jo spennende i seg selv. 🙂

 3. Blå assosierer jeg med kulde, men samtidig noe rent og klart. Jeg liker bildene dine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s