Koriandersalat med laksekuber og chilisaus

I dag skal jeg teste ut denne oppskriften hentet fra min søsters blogg. Hun har laget liknende retter til meg før, så jeg vet at jeg kan forvente meg noe godt.

matosofi

IMG_4154

Dere har kanskje av og til lyst på en lett fiskerett, men med masse smak? Hvorfor ikke raskt lage til en salat og tilsette stekte lakseterninger og masse asiatiske krydderier? Laks og avokado er en klassisk match made in heaven. I denne retten har jeg valgt å bruke to typer koriander. Jeg har brukt store mengder friske korianderblander som jeg har blandet sammen med ruccolasalat. I tillegg har jeg brukt hel koriander som jeg har knust i morter og krydret fisken med. Så det blir dobbelt koriander i denne retten. Det funket overraskende bra, spesielt i balanse sammen med olivenoljen og limen.

Vis opprinnelig innlegg 363 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Filed under Diverse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s