En morsom gjenoppdagelse av et veldig lite dataprogram

Først publisert på kaffeelskeren: 20.jun.2011 kl.23:24

I dag fikk jeg det for meg at jeg skulle finne små nyttige program. Jeg forsøkte blant annet å lime inn tips til hvordan å lese fagartikler inn i et notat i en widget. Forsøket fungerte på ingen måte, men litt senere på dagen fant jeg ved en tilfeldighet tipsene til lesestrategi i en annen fancy funksjon på mac. Denne funksjonen heter stickies, og selv hadde jeg helt glemt at denne funksjonen i det hele tatt eksisterte.  Overraskelsen var desto større, da jeg fant en svært gammel «sticky». «Stickyen» må ha vært skrevet kort tid etter jeg hadde anskaffet meg eplemaskinen. Det som stod, var som følger:
Heisann.
Dette var en rar funksjon.
Vet ikke om jeg ser poenget i dette.
Burde jeg ha slettet det forrige??
Jeg tror kanskje ikke det.
Kan jeg få flere sånne stickies?
Tror kanskje det.
Er det på tide å gi seg nå!
Tror kanskje det.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Rariteter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s